Sănătatea şi buna funcţionare a organismului sunt vitale pentru o viaţă împlinită, energică şi plină de reuşite. Corpul uman este alcătuit din mai mult de 22 de organe, toate foarte importante în procesul de supravieţuire, indiferent de vârstă sau de istoricul medical. Totuşi, unele dintre ele sunt cu precădere mai complexe decât altele şi necesită o mai mare atenţie, în aşa fel încât, pe termen lung, să-şi îndeplinească funcţiile la fel de bine ca în primii ani de viaţă.
💰 Citește articolul până la final și beneficiezi de o ofertă promoțională din partea noastră! 💰
Ficatul se află în partea dreaptă sus a abdomenului, chiar sub diafragmă. Este cel mai mare organ intern al corpului uman și cântărește aproximativ 1,5 kg la un adult mediu. Acesta este singurul organ intern despre care spun specialiștii că se poate regenera. Dacă însă nu avem grijă de acesta la timp, poate fi prea târziu pentru a-l regenera.
Principalele roluri ale ficatului includ:
✓ eliminarea toxinelor din organism
✓ procesarea nutrienților din alimente
✓ contribuind la reglarea metabolismului organismului.
✓ ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar.
Ingrediente benefice pentru un ficat sănătos:
1. Armurariu
Această plantă înțepătoare are flori mov distinctive și vene albe, despre care poveștile tradiționale spun că au fost cauzate de o picătură din laptele Fecioarei Maria care a căzut pe frunzele ei.
✓ Protejează ficatul și reface țesutul hepatic.
✓ Ajută la protecția oaselor.
✓ Protejează rinichii.
✓ Poate ajuta la prevenirea scăderii funcțiilor creierului cauzate de vârstă.
✓ Ajută la întărirea sistemului imunitar slăbit.
2. Anghinarea
Anghinarea este considerată vindecătoare din mai multe motive: legătura lor puternică cu prevenirea afecțiunilor grave, cum ar fi bolile de inimă și cancerul, efectul lor nutritiv asupra ficatului și tractului digestiv, capacitatea de a reduce inflamația periculoasă la nivelul întregului corp și, desigur, un gust deosebit și versatilitate și în rețete.
✓ Stimulează sistemul imunitar.
✓ Ajută la prevenirea cancerului.
✓ Combate bolile cardiovasculare.
✓ Detoxifică ficatul și sistemul digestiv.
✓ Sursă bună de fier, care previne anemia.
✓ Facilitează un tranzit intestinal normal.
3. Rostopasca
Rostopasca este utilizată pentru diferite probleme ale tractului digestiv, inclusiv stomac deranjat, gastroenterita, sindromul intestinului iritabil (IBS), constipație, pierderea poftei de mâncare, cancer de stomac, polipi intestinali și tulburări ale ficatului și vezicii biliare
✓ Are proprietăți antioxidante puternice și tonice.
✓ Ajută la iritația intestinală și arsuri gastrice.
✓ Are proprietăți antimicrobiene și diuretice.
✓ Poate avea efecte analgezice.
4. Sparanghel
Are un conținut scăzut de calorii și o sursă excelentă de nutrienți, inclusiv fibre, acid folic și vitaminele A, C și K. În plus, consumul de sparanghel are o serie de beneficii potențiale pentru sănătate, inclusiv pierderea în greutate, digestie îmbunătățită, rezultate sănătoase ale sarcinii și scăderea tensiunii arteriale.
✓ Îmbunătățește digestia și tranzitul intestinal.
✓ Are proprietăți antioxidante, previne apariția ridurilor și are efect anti-îmbătrânire.
✓ Poate ajuta la ameliorarea afecțiunilor inflamatorii din corp și previne apariția cancerului.
✓ Poate scădea tensiunea arterială.
5. Broccoli
Un nou studiu a scos la iveală încă un motiv important să mâncăm broccoli în fiecare zi: conţine o substanţă cu rol esenţial în regenerarea celulelor hepatice chiar şi în cazul bolnavilor de hepatită cu ciroză.
Stresul oxidativ produs de radicalii liberi (proveniţi din aerul poluat, dar şi din procesele metabolice naturale) grăbeşte evoluţia tuturor bolilor grave – de la diabet şi afecţiuni cardiovasculare, la hepatite, ciroză şi cancer. Un organism sănătos deţine mecanisme de autoapărare care atenuează sau chiar anihilează acţiunea acestor radicali liberi. Dar atunci când organismul suferă de ciroză hepatică, de exemplu, aceste mecanisme sunt împiedicate să funcţioneze corect.
Antioxidanţii din multe fructe şi legume au un rol benefic în combaterea radicalilor liberi. Dar de departe cea mai bună sursă de antioxidanţi care cresc nivelul proteinei benefice Nrf2 mai ales în condiţiile în care organismul suferă de ciroză este broccoli, potrivit cercetătorilor de la Universitatea din Arizona.
✓ Recomandat în diete, reduce apetitul și facilitează digestia.
✓ Susține organismul și previne înmulțirea celulelor canceroase.
✓ Îmbunătățește vederea.
✓ Facilitează buna funcționare a sistemului nervos și a celui osos.
Dă-i o mână de ajutor ficatului tău cu SuperFicat FORTE!
Primele 3 din aceste ingrediente sunt regăsite în produsul nostru SuperFicat FORTE
Super Ficat FORTE conține cele 3 plante cu adevărat speciale (Anghinare, Armurariu si Rostopască) bine cunoscute pentru menținerea sănătății ficatului și a bilei. Produsul favorizează producția bilei, ajută la regenerarea celulelor ficatului și este un excelent hepatoprotector.
Administrare: Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, înaintea meselor.
Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului! A se consulta specialistul înainte de utilizare! A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau celor care alăptează!
Conține 30 de comprimate.
Compoziție / 2 comprimate:
✔ Extract de Anghinare - 200 mg.
✔ Extract de Armurariu - 200 mg.
✔ Extract de Rostopască - 100 mg.
💰 Profită acum de oferta promoțională 2+1 Gratis! Cura pentru 45 de zile! La doar 119Ron cu Transportul Gratuit! 💰
----
SuperFicat FORTE este recomandat pentru: Ficat Gras, Icter, Balonare, Indigestie, Hepatita A,B,C, Refluxul gastroesofagian, Fibroză hepatică, Ciroză, Colică biliară, afecțiuni ale bilei.