Calciul - Macroelement vital pentru oameni

Organismul are nevoie de o serie de minerale pentru a-și menține buna funcționare.

Mineralele sunt folosite pentru o varietate de procese fiziologice, cum ar fi construirea sângelui și a oaselor, producerea de hormoni, reglarea bătăilor inimii și multe altele.

Macroelementele sunt mineralele din care organismul are nevoie de mai multe cantități și sunt mai importante decât orice alte elemente.

💰 Citește articolul până la final și beneficiezi de o ofertă promoțională din partea noastră! 💰

Calciul este o componentă esențială a osului, cartilajului și exoscheletului. Este esențial pentru coagularea normală a sângelui, prin stimularea eliberării tromboplastinei din trombocitele sanguine.

Calciul este un activator pentru mai multe enzime cheie, inclusiv lipaza pancreatică, fosfataza acidă, colinesteraza, ATPazele și dehidrogenaza succinică.

Prin rolul său în activarea enzimelor, calciul stimulează contracția musculară (adică promovează tonusul muscular și bătăile normale ale inimii) și reglează transmiterea impulsurilor nervoase de la o celulă la alta prin controlul său asupra producției de acetilcolină.

Calciul, împreună cu fosfolipidele, joacă un rol cheie în reglarea permeabilității membranelor celulare și, în consecință, în absorbția de nutrienți de către celulă.

Se crede că calciul este esențial pentru absorbția vitaminei B12 din tractul gastro-intestinal.

Simptome cauzate de lipsa calciului:

✔ Piele uscată și iritată, eczemă

✔ Osteopenie și osteoporoză

✔ Probleme musculare

✔ Oboseală

 

Din macroelementele esențiale face parte si vitamina D, care este necesară pentru o sănătate optimă pe parcursul întregii vieți.

Construiește oase puternice, ajutând organismul să absoarbă calciul. Acest lucru ajută la protejarea adulților în vârstă de osteoporoză.

Aceasta poate ajunge în organism prin alimentație sau se poate forma la nivelul pielii în urma expunerii adecvate la razele solare având ca beneficii:

✔ Fortificarea sistemului imunitar.

✔ Creșterea puterii oaselor

✔ Prevenirea bolilor autoimune

✔ Îmbunătățirea sănătății creierului

 Deficitul sever de vitamina D poate duce la o multitudine de boli evitabile:

✔ Dureri la nivelul articulațiilor, oaselor și spatelui

✔ Dureri musculare

✔ Dificultăți de concentrare

✔ Vindecarea înceată a rănilor

✔ Depresie

Printre ele mai sunt și binecunoscutele boli osoase, cum ar fi osteoporoza, o serie de boli autoimune, multe tipuri de cancer diferite și unele boli cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea.

Suplimentul nostru Calciu Vitamina D3 ajută la menținerea sănătății sistemului nervos, contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive și contribuie la metabolismul energetic normal.

✔ Menține sănătatea sistemului osos.

✔ Contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive.

✔ Pentru menținerea sănătății dinților.

✔ Contribuie la metabolismul energetic normal.

✔ Calciu 500mg, Vitamina D3 (200 UI) 5µg / comprimat.

Administrare: Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, înainte de masă. Cure de 10-15 zile pe lună.

Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului! A se consulta specialistul înainte de utilizare! A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau celor care alăptează!

Conține 30 de comprimate.

Compoziție / 1 comprimat

✔ Calciu - 500 mg

✔ Vitamina D3 - 5 µg

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar sănătos și echilibrat.  Recomandăm un stil de viață sănătos, bazat pe consumul de legume și fructe. Pentru o viață sănătoasă, faceți exerciții fizice zilnic și consumați cel puțin 2 litri de apă pe zi.

Pentru informații suplimentare, verificați informațiile de pe ambalaj.

💰 Profită acum de oferta promoțională 2+1 Gratis! La doar 99Ron cu Transportul Gratuit! 💰

Doza de SanatateDoza de SanatateDoza de Sanatate

Preț întreg 150

Va mulțumim pentru comandă! Unul dintre operatorii noștri telefonici o să vă contacteze pentru confirmarea datelor de livrare.
Ne pare rău. A apărut o eroare. Vă rugăm să incercati din nou.
Comanda acum pe messenger
Comenzi Telefonice
0771 104 521
Contact Office
0729 323 347